Fľaša Pivoplyn N20 8 lit. W24,32x1/14"
Podrobný popis
Bezšvová, oceľová tlaková fľaša s náplňou zmiešaného plynu na pivo N2 80% +CO2 20%. Certifikácia a tlaková skúška na 10 rokov.
Dusíková zmes N2 + CO2 (pivoplyn) je unikátna kombinácia dusíka (N2) a oxidu uhličitého (CO2), ktorá prináša široké spektrum výhod a možností v rôznych odvetviach. Táto pokročilá zmes je špeciálne navrhnutá s ohľadom na dosiahnutie optimálnej kvality a výkonu vo vašom podnikaní.
Zmes pivoplyn je široko využívaná v potravinárskom a nápojovom priemysle na zlepšenie kvality a trvanlivosti výrobkov. Plynulé aplikovanie tejto zmesi vo výrobnom procese umožňuje minimalizovať oxidáciu, udržiavať čerstvosť potravín a zlepšovať ich chuť a textúru.
Pivo čapované zmesou nie je presycované s CO2 - pena má krémový vzhľad a vydrží dlhšie.
Pri výrobe elektronických zariadení a polovodičov je dusíková zmes N2 + CO2 neoddeliteľnou súčasťou. Je používaná na odstránenie nečistôt a zachovanie čistoty prostredia, ktoré je kritické pre správne fungovanie týchto zložitých systémov.
Výhody použitia dusíkovej zmesi N2 + CO2:
- Zvýšená trvanlivosť: Dusík a oxid uhličitý v zmesi zabraňujú oxidácii a rozkladu výrobkov, čo zvyšuje ich trvanlivosť a kvalitu.
- Bezpečnosť: Dusík je nehorľavý a nejedovatý plyn, čo zaisťuje bezpečné používanie zmesi. Navyše, použitie tejto zmesi umožňuje minimalizovať riziko výbuchu alebo požiaru.
- Vylepšená účinnosť: Dusíková zmes N2 + CO2 prispieva k efektívnejšiemu a presnejšiemu riadeniu procesov, čo vedie k zvýšeniu výrobných výkonov a zníženiu straty surovín.
- Environmentálna udržateľnosť: Použitie dusíkovej zmesi N2 + CO2 prispieva k environmentálnej udržateľnosti, pretože minimalizuje potrebu chemikálií a prispieva k zníženiu produkcie odpadových látok.
Technické parametre:
Objem: |
8L |
Náplň: |
1,8m3 |
Pracovný tlak: |
315bar |
Prevádzkový tlak : |
200bar |
Závit: |
W24,32x1/14“ |
Váha: |
15 kg |
Priemer: |
145 mm |
Výška: |
785 mm |
Certifikácia: |
P-PRC-15-10-614501-054 |
Norma: |
EN1964-1:1999 |
Smernice: |
99/36/EC |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.