Náplň Pivoplyn 80%N2+20%CO2- /20 litrová fľaša/

Neohodnotené
€49 €40,83 bez DPH

Náplň-4,3 m3

Výmena prázdnej fľaše za plnú na predajni

Používa sa predovšetkým na čapovanie piva. Pivo má trvácnejšiu penu a je menej okysličené.

Detailné informácie

Telefonické objednávky, poradenstvo
Telefonické objednávky, poradenstvo
0903 980 777, 0918 693 726

Podrobný popis

Náplň-4,3 m3

Výmena prázdnej fľaše za plnú na predajni

Dusíková zmes N2 + CO2 (pivoplyn) je unikátna kombinácia dusíka (N2) a oxidu uhličitého (CO2), ktorá prináša široké spektrum výhod a možností v rôznych odvetviach. Táto pokročilá zmes je špeciálne navrhnutá s ohľadom na dosiahnutie optimálnej kvality a výkonu vo vašom podnikaní.

Zmes pivoplyn je široko využívaná v potravinárskom a nápojovom priemysle na zlepšenie kvality a trvanlivosti výrobkov. Plynulé aplikovanie tejto zmesi vo výrobnom procese umožňuje minimalizovať oxidáciu, udržiavať čerstvosť potravín a zlepšovať ich chuť a textúru.

Pivo čapované zmesou nie je presycované s CO2 - pena má krémový vzhľad a vydrží dlhšie.

Pri výrobe elektronických zariadení a polovodičov je dusíková zmes N2 + CO2 neoddeliteľnou súčasťou. Je používaná na odstránenie nečistôt a zachovanie čistoty prostredia, ktoré je kritické pre správne fungovanie týchto zložitých systémov.

Výhody použitia dusíkovej zmesi N2 + CO2:

  • Zvýšená trvanlivosť: Dusík a oxid uhličitý v zmesi zabraňujú oxidácii a rozkladu výrobkov, čo zvyšuje ich trvanlivosť a kvalitu.
  • Bezpečnosť: Dusík je nehorľavý a nejedovatý plyn, čo zaisťuje bezpečné používanie zmesi. Navyše, použitie tejto zmesi umožňuje minimalizovať riziko výbuchu alebo požiaru.
  • Vylepšená účinnosť: Dusíková zmes N2 + CO2 prispieva k efektívnejšiemu a presnejšiemu riadeniu procesov, čo vedie k zvýšeniu výrobných výkonov a zníženiu straty surovín.
  • Environmentálna udržateľnosť: Použitie dusíkovej zmesi N2 + CO2 prispieva k environmentálnej udržateľnosti, pretože minimalizuje potrebu chemikálií a prispieva k zníženiu produkcie odpadových látok.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: